Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

VAMMA DEL SOL: Ελληνικά χειροποίητα πούρα


http://www.vammadelsol.com
Η TopCigarsClub απο την πρώτη στιγμή της ύπαρξης της, αγκαλιάζει κάθε ελληνική προσπάθεια στα είδη καπνιστού με ιδιαίτερη θέρμη.Έτσι και τώρα σας παρουσίαζει τα ελληνικά πούρα Vamma Del Sol απο την Κρύα Βρύση του Ν. Πέλλας.
  Δύο γλώσσες, δύο πολιτισμοί, φιλοξενούν τον ίδιο καρπό κι έρχονται στην απόλυτη ένωσή τους να δώσουν το πούρο VAMMA DEL SOL.

Η πίπα καπνού και τα μυστικά της!: Η Ιερή Πίπα των Ινδιάνων και ο Συμβολισμός της

Η καπνοσύριγγα και τα μυστικά της!: Η Ιερή Πίπα των Ινδιάνων και ο Συμβολισμός της: Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη για το πανάρχαιο έθιμο της Ιερής Πίπας των Ινδιάνων και του ρόλου της στην πνευματική εξύψωση και εξέλιξ...

ΠΙΠΑ ΚΑΠΝΟΥ: Μετατροπή Πίπας (4ο μέρος)

Πίπες και Καπνοί (Κάπνισμα Πίπας): Μετατροπή Πίπας (4ο μέρος): M4- 1 Μια πανεμορφη πιπα,Savinelli Tevere 111 με τον Μαιανδρο στο "χρυσο" δαχτυλιδι.Την π...

Κοκτέιλ με Μπύρα για το EURO 2012


Orangutang
Κάνει 1 μερίδα

Αυτό μπορεί να να σας ακουστεί περισσότερο σαν γιατροσόφι για το μεθύσι της προηγούμενης βραδιάς και όχι σαν απόλαυση καλοκαιρινού απογεύματος, αλλά είναι ότι πρέπει  μετά από μια ζεστή ημέρα στην παραλία.

5 Συμβουλές για Αυτοσχέδια Κοκτέιλ


  Όταν αρχίσετε να εξερευνάτε τον κόσμο των κοκτέιλ, κάποια στιγμή θα βρεθείτε σε μία από τις δύο παρακάτω καταστάσεις. Είτε θα θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας νέο ποτό, ή θα καταλήξετε να θέλετε απλά να φτιάξετε ένα ποτό αλλά δεν θα έχετε κάποια χρήσιμη συνταγή. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε, και υπάρχουν μερικές απλές πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε, οι οποίες θα εξασφαλίσουν πως αυτό που καταλήγει στο ποτήρι σας δεν θα ήταν καλύτερο να καταλήξει στο νεροχύτη.

  Εδώ είναι πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε απολαυστικά κοκτέιλ, ακόμα και αν δεν είστε ιδιοκτήτης κάποιου βιβλίου συνταγών.